Vom og Hundemat

Vom og Hundemat on koirien tuoreruoka, joka valmistetaan tuoreista, eläinperäisistä raaka-aineista. Kaikissa Vom og Hundemat -tuotteissa on kaikki koirien päivittäin tarvitsemat vitamiinit ja mineraalit. Ruokiin ei ole lisätty maku- tai värilisäaineita, niissä ei ole myöskään säilöntäaineita eikä niihin ole lisätty nesteitä, kuten vettä. Kaikkia Vom og Hundemat -tuotteita voi käyttää lisäravintona, mutta useimmat tuotteet sopivat myös täysravinnoksi.

Vom og Hundemat on erittäin maistuvaa ja on hyväksi ruuansulatukselle. Vom og Hundematin tuotteet soveltuvat erinomaisesti myös allergisille koirille, sekä koirille joilla on ongelmia ihon, turkin, tassujen tai lihasten kanssa.  Tuoreruoka säilytetään pakastettuna (-18° C). Avattuna säilyvyys jääkaapissa 3-4 päivää.

Voit katsoa tarkemmin tuotteista ja ravintosisällöistä osoitteesta vomoghundemat.fi

Vom.Tassut toimii Turun seudulla jälleenmyyjänä, varastomyyntiä, myös kuljetusta tarvittaessa/sovittaessa. Isommat erät/levyt tilauksesta. Tilaukset ja tiedustelut mieluummin sähköpostilla carosandogs@gmail.com ( tai puh; 040 5664339)Minna Rantanen, tmi Vom.Tassut.

 

Vom og Hundemat